Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 

Auteur Topic: Welkom bij LWW / Info over Aanmelden en de Guild  (gelezen 3509 keer)

Offline Zowieke

 • Algemene moderator
 • Leviathan
 • *
 • Berichten: 928
  • Bekijk profiel
  • GW-NL
Welkom bij LWW / Info over Aanmelden en de Guild
« Gepost op: 22 augustus 2012, 08:17:48 »
Beste GW-NL bezoeker,

Graag willen we je iets vertellen over LWW en informatie geven over hoe je je kunt aanmelden.


Lovers of Whisky and Women [LWW] is een Nederlandstalige guild welke is gestart tijdens de het Guild Wars Prophecy's beta. De guild is gestart door een groep vrienden, waar in de loop van de tijd velen zich bij hebben aangesloten. LWW is daarmee gegroeid tot een guild met ongeveer 60 leden.

LWW is een PvE georiŽnteerde guild en is dan ook voornamelijk op dat vlak actief. Dit is ook waar de ervaring van de guild leden ligt.
Dit betekent echter niet dat PvP volledig genegeerd wordt, maar het is vooral casual PvP dat gespeeld wordt. Op GW waren dit vooral de AB's en in GW2 zal het waarschijnlijk vooral WvWvW zijn.

Aangezien LWW een sociale guild is, zijn er geen verplichtingen voor de leden. Je bent online wanneer jij dit wilt en speelt PvE of PvP zoals het jouw voorkeur is. En je bent natuurlijk van harte welkom om samen op avontuur te gaan in Tyria.

In Guild Wars 2 zal LWW verder gaan als guild vanaf de headstart. Zo'n 25 leden zijn gezamenlijk vanaf dat moment met de LWW tag in-game gestart. En daarbij proberen we dat natuurlijk met zoveel mogelijk plezier te doen. Om het sociale karakter te bewaren willen we een kleine guild blijven, om de gezelligheid te bewaren en uitgroeien tot een guild met maximaal ongeveer 50 active leden.


Wil je ook bij LWW horen, dan wordt van je verwacht dat:

 • je je volwassen gedraagt, zowel in de guild als daar buiten
 • je respect hebt voor andere spelers, zowel leden als niet leden
 • je hopelijk beschikt over TeamSpeak 3 en een headset, zodat je gezellig mee kunt praten op onze TS3 server


Oh ja, LWW is zoals gezegd een Nederlandstalige guild. Dit betekent dus dat iedereen uit zowel Nederland als BelgiŽ van harte welkom is.


Spreekt je dit aan en zou je graag deel uit willen maken van LWW? Maak een nieuw topic in dit forum en vermeld daarin wat informatie over jezelf (denk aan voornaam, leeftijd, locatie) en laat ons weten waarom je bij LWW zou willen horen.


Ter info: LWW is gecentreerd op wereld Far Shiverpeaks in GW2.


Met vriendelijke groet,

De LWW Crew
« Laatst bewerkt op: 17 september 2012, 19:12:30 door Zowieke »