Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 

Auteur Topic: [GW2] Divinity X [DivX]  (gelezen 2699 keer)

Offline sunsu

  • Skritt
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
[GW2] Divinity X [DivX]
« Gepost op: 20 augustus 2012, 19:48:07 »
Introductie
Guild naam: Divinity X
Moedertaal: Nederlandstalig
Focus: alles
Website: http://www.divinityxguild.tk
Huidig aantal leden: 25+
Eisen: Raidcall geinstalleerd hebben
Communicatie: via Raidcall
Alliance: GW2NL

Historie
Meer dan 250 jaar geleden, heersten 3 Menselijke guilds: Ascalonians, Krytans en Orrians. Deze 3 guilds waren in oorlog met elkaar, tot er een dag kwam waarin de 3 representatieven van elke guild mekaar ontmoetten. Ze waren het beu om voor iemand anders te vechten. Tot dat Rex, ook wel eens 'X' genoemd met een idee afkwam om een nieuwe guild te maken voor zichzelf en hun volgelingen zonder dat één van de 3 guilds hiervan op de hoogte werd gesteld. Divinity X was geboren !

Een 3-tal maanden later riepen de 3 tot nog steeds heersende guilds een wapenstilstand af vanwege een plotseling offensief van de op dat moment opkomende en aggresieve Charr.De Charr namen het gebied van de Ascalonians over, terwijl zij vluchtten naar het gebied Kryta. De vredevolle Orrians, die instonden voor het verdedigen van de gebouwen nadat de goden Tyria verlieten, werden verslagen binnen de 12 uur.

Divinity X had momenteel niet genoeg mankracht om met de Charr te vechten. Terwijl de Charr geen weten hadden over het bestaan van Divinity X, lieten de leden het aggresieve ras met rust.
4 mei 2012, we zijn meer dan 250 jaar later en Divinity X bestaat nog steeds! Het zijn nu niet de huide mensen meer van vroeger, maar wel de achter achter achter achter klein kinderen van deze leiders! Generaties op generaties zijn het talent en overwinningskracht overgebracht. Deze achter achter achterkleinkinderen slaan voor nog 1 keer de handen in elkaar om af te maken waar hun voorvaderen meer dan 2 eeuwen eerden aan waren begonnen.

Alle spanningen tussen de Mensen en de Charr zijn tijdelijk even verzwakt vanwege het opkomen van een nieuw gevaar. De Elder Dragon Zhaitan, het ondodelijke kwaad, is uit de ruines van Orr opgestaan en neemt een heel leger van ondoden mee op zijn pad.

Aanschouw de leiders Sunsu en Nensu, met Biracontas aan hun zijde.
Deze PvE / PvP / WvWvW gebalanceerde Nederlandstalige guild bevat niet alleen humans, maar ook Norn, Asura, Sylvari en zelfs de gevaarlijke Charr. Wij slaan de handen in elkaar om er nog 1 keer het beste van te maken !
Met jou hulp kunnen wij dit gevaar eens en voor altijd uitschakelen en kunnen rust en vrede zich terugvinden in Tyria.
Wat is jou verhaal?

Join us !


http://divinityxguild.tk/Wat heeft Divinity X te bieden als guild?
Wij bieden onze toekomstig medelid een sfeervolle, gezellige en behulpzame guild. Die elke week op pad gaan om hun nieuwe wapens te testen en te trainen om een Elder Dragon te kunnen verslaan. Dit doen ze met leuke guild evenementen zoals in dungeons vechten tegen bosses, PVP tournaments, oorlogen om kastelen te veroveren in WvWvW.

Welke kenmerken heb ik nodig om deel uit te maken van Divinity X?
Onze toekomstig medelid moet in bezit zijn van Raidcall, hij/zij moet nederlandstalig zijn & moet strijdlustig zijn om een Elder Dragon te kunnen verslaan!

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kan jezelf aanmelden via onze website: http://www.divinityxguild.tk
Daar klik je op joinen & je komt automatisch naar ons forum register.
Je kan ook onmiddellijk naar ons forum gaan en op register bovenaan te klikken.
De link naar het forum: http://z13.invisionfree.com/Divinity_X/index.php
Nadat je dit gedaan hebt, vergeet zeker je e-mailadres niet te bevestigen in je mailbox!
Nog meer informatie nodig?
Ben je nog altijd niet overtuigd? Wil je toch nog iets meer te weten komen over Divinity X? Ga dan snel naar onze website: http://www.divinityxguild.tk

Promotievideo
http://www.youtube.com/watch?v=BoY9Hk_q3JU

Tot dan !