Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 

Auteur Topic: [GW1/2] Alle Oude Wijzen [AOW]  (gelezen 2515 keer)

Offline Meike

  • Skritt
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
[GW1/2] Alle Oude Wijzen [AOW]
« Gepost op: 27 november 2012, 15:17:36 »
AOW zoekt leden!

Alle Oude Wijzen [AOW] is een Guild Wars 2 gilde voor Nederlands sprekende volwassen vrouwen en mannen die in een prettige, ontspannen sfeer samen willen spelen. We hanteren in principe een minimum leeftijd van 30 jaar, maar hebben en accepteren ook leden van een paar jaartjes jonger die hebben aangetoond dat ze 'oud en wijs' genoeg zijn ;).

[AOW] heeft onder de naam 'Alle Oude Waarden' vanaf 2006 Guild Wars Prophecies, Factions, Nightfall en Eye of the North gespeeld. Van oudsher zijn we vooral een PvE gilde, maar we hebben ons ook altijd met net zo veel plezier op PvP gestort. Onze intentie is om op vergelijkbare voet verder te gaan in Guild Wars 2. Met een nieuwe naam, omdat we eigenlijk vinden dat fatsoenlijk gedrag niet onder 'oude waarden' valt.

Wat je kunt verwachten als actief deelnemend lid van [AOW]:

-Een leuke hechte groep van mensen die graag samen op pad gaan. Ter ondersteuning gebruiken wij TeamSpeak.
-Grote bereidheid om elkaar te helpen; of het nu gaat om het afronden van een personal story of om het verzamelen van benodigde items
-Ook alle ruimte om af en toe lekker in je eentje op pad te gaan. Er zijn geen aanwezigheidsregels; als je mee wilt doen dan ben je (wel met TeamSpeak!) van harte welkom, leuk! Zo niet, dan zullen we je niet lastig vallen. We hebben ook geen enkele moeite met mensen die ook nog in een ander gilde zitten.
-Begrip voor het feit dat ons leven uit meer bestaat dan Guild Wars. Werk, gezin of andere belangrijke zaken gaan nu eenmaal soms voor.
-Een enthousiast, actief betrokken team van Guild Leaders die in eerste instantie ook gewoon lekker meespelen en verder zeer ondemocratisch ;) maar wel zoveel mogelijk onzichtbaar ervoor proberen te zorgen dat de sfeer voor iedereen zo gezellig mogelijk blijft.

Van al onze leden verwachten we vooral onderling respect, zowel wat betreft speelstijl als op persoonlijk vlak. Er is wat ons betreft ruimte voor iedereen die zich fatsoenlijk kan gedragen. We hebben een eigen TeamSpeak server waar we makkelijk een extra kanaaltje kunnen aanmaken, mocht dat nodig zijn.

Er zijn een paar dingen waar wij geen ruimte voor hebben:
-intimidatie
-vloeken en schelden (een sporadisch lelijk woord omdat er iets in het spel grandioos mis gaat is echt geen probleem ;) )
-overduidelijk kwetsende opmerkingen van wat voor aard dan ook.

Ben je, of voel je je ;) 30+, speel je graag Guild Wars 2, ben je op zoek naar een gilde en vind je [AOW] na het lezen van de bovenstaande tekst aantrekkelijk klinken? Bezoek dan onze site:

http://www.aow-guild.nl

Daar vind je ook een formulier waarmee je je kunt aanmelden.

Hopelijk snel tot ziens in game!