Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 

Auteur Topic: [GW1+2] Ownage of the Dutch Lions [OtDL]  (gelezen 4500 keer)

Offline SQuarp

 • Ogre
 • *
 • Berichten: 42
  • Bekijk profiel
[GW1+2] Ownage of the Dutch Lions [OtDL]
« Gepost op: 3 augustus 2012, 16:35:46 »
Hallo allemaal!
Voor degene die ons nog niet kennen of nog geen leuke, gezellige en actieve 18+ guild heeft kunnen vinden, heb ik maar even deze recruit post gemaakt :)

Guild naam: Ownage of the Dutch Lions
Focus: PvE, PvP en WvW
Website: http://www.otdl.nl
Alliance: nog niet besloten
Huidig aantal OtDL leden 50 (tot datum post)
Huidig aantal GW2 leden 25 (tot datum post)
Doelgroep: 18+ Nederlandse en Belgische gamersGeschiedenis

Ownage of the Dutch Lions is opgericht in Guild Wars (1) in het jaar 2005. Dit is gedaan door Ronald. Maar al snel bleek dat zijn kunde niet genoeg was om een guild te leaden, en hij is er toen mee gestopt. Er was dus iemand nodig die opstond om OtDL te reorganiseren en weer een leuke gezellige guild te maken voor de Nederlanders en belgen die erin zaten.
Dit is gedaan door SQuarp (met zijn eerste character Legolas High Elf) en met zijn altijd loyale en vertrouwde Co-leader Martijn (Met zijn character Miss Bealen). Door de jaren heen zijn er veel mensen bij gekomen en hebben we een hele leuke tijd gehad en heel veel meegemaakt in Guild Wars en op Teamspeak.

Deze tijd

Door de jaren heen zijn er leden bij gekomen en weer weggegaan. En met het vooruitzicht op Guild Wars 2 werd de interesse in Guild Wars 1 steeds minder. Hierdoor kwamen steeds meer games in opspraak en bespeeld door de leden. Hierdoor is OtDL uitgegroeit tot een Multi Gaming Guild met games als: Guild Wars, Guild Wars 2, Battlefield 3, League of Legends, Starcraft 2, ShootMania en nog meer. En dit spelen we allemaal met Teamspeak 3 als communicatie middel.

Guild Wars 2

Naast Battlefield 3 zal Guild Wars 2 de grootste game van OtDL zijn/worden. We hebben al een aardige basis qua leden en staff maar in de toekomst zal dit aangevuld moeten worden door nieuwe leden die met inzet en plezier een beslissende of al dan niet helpende rol willen spelen in onze Guild.

Qua PvE zullen de meeste leden zich hiermee bezig houden. Iedereen wilt natuurlijk de verhaallijen spelen, characters aanmaken, rassen verkennen, quests en natuurlijk de dynamic events tot een goed einde brengen. Maar het is handig als er leden zijn die hier het fijne van weten, mensen helpen en vertellen hoe het (ook) kan of beter.

Qua PvP zijn er altijd de spelers die diehard de beste combo's,builds en moves weten. Maar hoe leuk kan het zijn als je een team heb die jij helpt om beter te worden? Om ervoor te zorgen dat je leden motiveerd en een goede inzet ervoor krijgt waardoor je meer games wint dan dan je verliest?

Voor WvW zijn we  hebben ook plekken vrij om ons helemaal tegeven voor onze world, Far Shiverpeaks, in de vorm van spannende battles. We zijn bezig om de WvW goed te coordineren op FS (Far Shiverpeaks) met behulp van het vormen van Alliances en zijn druk met gesprekken bezig.

Joinen

Zoals je heb kunnen lezen zijn we een vrij casual guild met veel potentie en kunnen we elke soort lid met open armen verwelkomen. Ben je de diehard die veelw eet en zijn kennis wilt delen? Of ben je de casual speler die in het weekend zich even wilt wanenen in een fantasy wereld met leuke gezellige mensen die mee babbelen op Teamspeak?

Zoek dan niet verder en bekijk OtDL.nl of meld je direct aan op Aanmelden
Groet,

SQuarp
~ Founder en Guild Master van OtDL.nl

Offline SQuarp

 • Ogre
 • *
 • Berichten: 42
  • Bekijk profiel
Re: [GW1+2] Ownage of the Dutch Lions [OtDL]
« Reactie #1 Gepost op: 8 augustus 2012, 19:09:22 »
Welkom in ons midden Menehunas!
We hopen je gauw op TS te kunnen spreken :)
Groet,

SQuarp
~ Founder en Guild Master van OtDL.nl

Offline SQuarp

 • Ogre
 • *
 • Berichten: 42
  • Bekijk profiel
Re: [GW1+2] Ownage of the Dutch Lions [OtDL]
« Reactie #2 Gepost op: 26 september 2012, 09:12:38 »
we zoeken nog steeds leuke leden met potentie en initiatief voor de guild :)
Groet,

SQuarp
~ Founder en Guild Master van OtDL.nl

Offline Dirty Dutch

 • Skritt
 • *
 • Berichten: 4
  • Bekijk profiel
Re: [GW1+2] Ownage of the Dutch Lions [OtDL]
« Reactie #3 Gepost op: 11 december 2012, 16:37:00 »
Sinds november ben ik lid geworden van OtDL. Ik heb vaak met andere leden van OtDL dungeons gespeeld en pvp. Het is zeer leuk om met andere leden te spelen in Guild Wars 2 en is hierbij mij ook een aanrader om lid te worden voor OtDL.