0

Guild Wars 2: Heart Of Thorns

De nieuwe expension  is aangekondigd!

 

HoT Texture Centered Trans.png

https://heartofthorns.guildwars2.com/en

 

Sind korte tijd heeft A-net de nieuwe Expension Heart of Thorns aangekondigd. Tijdens deze aankondiging heeft A-net een allerlei nieuwe dingen toe gevoegen zoals glidding, speciliasion, mastery , stronghold, nieuwe gebieden en een nieuwe professie aangekondigd namelijk de “Revenant”.

Het nieuwe gebied speelt af in de maguma jungle

____________________________________________________________________________________________________________________

Revenant

De professie Revenant is te vergelijk met een Ritualist van GW1, die namelijk ook spirit opriep. Alleen roept de Revenant spirits van de Mist op namelijk Legends. Twee van de aangekondigde legends zijn “King Jalis Ironhammer” en “Mallyx the Unyielding”.

King Jalis Ironhammer is bekend van Gw1 Prophecies en Eye of the North. Hij hielp hierbij de GW1 helden de Mursaat en The Great Destroyer te verslaan. Onbekend wat hierna met hem gebeurd is.

Mallyx the Unyielding is bekend van GW1 Nightfall. Mallyx is een Margonite Overlord die in het Domain of Anguish leefde. Deze Legende is omgekomen door de helden van GW1.

De eerste Revenant is geen onbekend voor degene die GW2 al speelde, zijn naam is Rytlock

Revenant 02 concept art.jpg

0

Vind je vrienden in GW2 en speel samen

In Guild Wars 2 draait het naast je Personal Story voornamelijk om samenspel. Denk hierbij aan Heart Events, Dynamic Events, Dungeons, World vs. World, etc. En je wilt vanaf het begin natuurlijk gezellig samen met je vrienden en guildies spelen.

Dan bij deze een aantal tips om elkaar in-game te vinden, zodat je gezellig samen op pad kan in Tyria.
Lees de rest van dit artikel »

7

Headstart & Launch Checklist en Tips

Nog maar eventjes en het is zover, de headstart en launch van Guild Wars 2. Daar hebben we allemaal natuurlijk ontzettend lang op gewacht.

In de aanloop er naartoe en om je tijdens de headstart en launch een beetje op weg te helpen volgt hier een checklist en een aantal tips. Hopelijk heb je er wat aan om goed van start te kunnen gaan.

Client Update

Zorg ervoor dat de game client volledig is ge-update voor het begin van de headstart of launch.
Updaten zodra de headstart begint of de launch is zal mogelijk resulteren in lange wachttijden.


Computer en software

Enkele computer en software tips.

Lees de rest van dit artikel »