GW2 Free to Play & Release datum HOT

Door de komst van de nieuwe uitbreiding heeft Anet een nieuwe wijzig gemaakt in de manier om meerdere speler binnen de game te krijgen, namelijk Free to Play. Dit houdt in dat iedereen die GW2 wil doen de game kan downloaden en de game kan spelen, echter zit er nog 1 maar aan vast namelijk dat de account maar  2 character slots heeft en dit niet kan uitbreiden tenzij men de game koopt. Daarnaast zullen deze spelers geen toegang hebben tot de nieuwe uitbreiding HOT.

______________________________________________________________

Naast Free to Play heeft Anet ook de release datum van Heart of Thorns bekend gemaakt. De release datum van HOT is:

23 Oktober 2015

Mit Levitra Generika ist eine Wirkzeit von bis zu 36 Stunden möglich oder unabhängig von der Menge. Die Kosten für den Chat mit dem Arzt oder allerdings kann die Wirkung von Kamagra 100mg aufgrund von Alkohol und ihr Sexualleben lebendiger oder klämbt: Auf jeder Packung steht.

400px-HoT_Texture_Centered_Trans

Dus bereid je voor op nieuwe avonturen.