Wat is er nieuw in de laatste beta?

 

Het laatste Guild Wars 2 Beta Weekend  Event (BWE) is er bijna. Vanaf vrijdag 20 juli, 21.00 uur tot maandag 23 juli 09.00 uur zullen honderdduizenden spelers uit Europa en Noord Amerika nog eenmaal de beta ervaren voordat het spel uitkomt op 28 augustus.

Maak een Sylvari of Asura

Voor het eerst kunnen beta spelers Sylvari of Asura characters maken. Ook betekent dit dat voor beide rassen het thuis gebied en de unieke verhaallijnen beschikbaar zijn.

Nieuw gebied – Brisban Wildlands

Ook is er dit BWE weer een nieuw gebied beschikbaar voor spelers van levels 17-20. Dit gebied is een jungle gebied wat aangrenst aan de gebieden van de asura, sylvari en mensen.

Keg Brawl!

Het eerste minigame word ook geïntroduceerd dit beta weekend. Het imens populaire macho norn spel dat bekend staat als Keg Brawl! Ga naar Hoelbrak en probeer dit spel uit.

In Keg Brawl proberen twee teams punten te scoren door vaten vol met bier over een ijzig meer te gooien en het in te leveren bij de Ale Collector die bij hun team hoort. Tussendoor kunnen spelers de andere spelers tackelen, schoppen of gewoon in elkaar slaan om het vat in hun handen te krijgen.


Geniet van het uitzicht

Over alle kaarten zijn “Vista’s” verborgen, dit zijn plekken waarmee je kan genieten van het uitzicht. Zodra je er eentje gevonden hebt hoef je er alleen naartoe te lopen en je activeert een panorama filmpje van het gebied. Hier zie je een filmpje van de vista in Hoelbrak.

Nieuwe PvP Map – Legacy of the Foefire

Ook word er een nieuwe pvp map geïntroduceerd “Legacy of the Foefier”, qua ontwerp is hier naar de oorspronkelijke Guild Wars gekeken voor inspiratie. Deze nieuwe map introduceert ook NPC guards en krachtige “guild lords” die veel punten waard zijn…. als je ze neer krijgt.

Meer World vs. World

In WvW worden ook uitdagingen geïntroduceerd voor solo spelers genaamd sentries. Sentries zijn enkele NPC wachters die op een capture points staan en die punten waard zijn als je er eentje neerhaald. Maar let op! Het zijn geen mietjes.

Beta info word gewist!

Voor deze beta (en voor de launch op 28 augustus) word alle beta informatie gewist. Het enige wat bewaard blijft is je contact lijst, zodat je nog wel in contact kan blijven met je beta vrienden.

Bron: http://www.arena.net/blog/whats-new-in-the-final-guild-wars-2-beta-weekend-event